ΔΑΠΕΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

 

Τέσσερις τύποι σπορ σκληρού ξύλου Coswick έχουν σχεδιαστεί για προπόνηση και διεθνείς αγώνες σε ομαδικά αθλήματα: μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, σκουός κ.λπ.

Το δάπεδο TOURNAMENT PRO SPORT βασίζεται σε δάπεδα από μασίφ ξύλο. Το δάπεδο είναι τοποθετημένο πάνω σε βάση ανθεκτικού κόντρα πλακέ, ενισχυμένο με ανθεκτικές πλάκες κόντρα πλακέ και στοιχεία απορρόφησης κραδασμών μεταβλητής ακαμψίας. Το συνολικό ύψος κατασκευής είναι 71 mm.

Ο σχεδιασμός του TOURNAMENT SPORT είναι αρκετά απλούστερος. Το δάπεδο είναι τοποθετημένο σε κόντρα πλακέ υψηλής αντοχής, ενισχυμένα αντικραδασμικά αντικραδασμικά στοιχεία από φυσικό καουτσούκ. Το συνολικό ύψος κατασκευής είναι 53 mm.

Το τουρνουά EURO SPORT βασίζεται σε δάπεδα από σκληρό ξύλο κατασκευασμένο από 2 στρώσεις. Το δάπεδο είναι τοποθετημένο πάνω σε κόντρα πλακέ με πολύ ανθεκτικό σταυροειδές στρώμα, ενισχυμένα αντικραδασμικά ταμπόν. Εκτός από την ικανοποίηση των απαιτήσεων ενός πανευρωπαϊκού προτύπου, συμμορφώνεται με τις αυστηρότερες απαιτήσεις ενός γερμανικού προτύπου DIN 18032-2. Το συνολικό ύψος κατασκευής είναι 55 mm.

Η πιο διαθέσιμη λύση – MATRIX SPORT – είναι ένα κατασκευασμένο από 2 στρώματα δάπεδο από σκληρό ξύλο. Το δάπεδο είναι εγκατεστημένο σε κόντρα πλακέ με πολύ ανθεκτικό σταυροειδές στρώμα, ενισχυμένο ανθεκτικό σε κραδασμούς υπόστρωμα. Το συνολικό ύψος κατασκευής είναι 43 mm.