Η Coswick είναι ευρωπαϊκός κατασκευαστής δαπέδων με εγκαταστάσεις παραγωγής που βρίσκονται στο Zaslavl της Λευκορωσίας. Η διαδικασία κατασκευής μας είναι πλήρως ολοκληρωμένη – ξεκινώντας από την επεξεργασία ακατέργαστης ξυλείας μέχρι το τελικό προϊόν. Οι σειρές προϊόντων Coswick περιλαμβάνουν εργοστασιακά έτοιμα για εγκατάσταση δάπεδα από σκληρό ξύλο, πάνελ τοίχου, αθλητικά πατώματα, καταστρώματα & πλαϊνά, καθώς και αξεσουάρ. Η μοναδική διαδικασία παραγωγής της εταιρείας επιτρέπει στην Ομάδα μας να ελέγχει την ποιότητα σε κάθε στάδιο της κατασκευής. Πριονιστήρια, στεγνωτήρια Kiln και γραμμές φινιρίσματος UV – όλα τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί η Coswick είναι υπερσύγχρονα. λειτουργία – κορυφαίο ταλέντο διαθέσιμο στη βιομηχανία – εξασφαλίζει συνολικά την υψηλότερη και απόλυτη ποιότητα προϊόντος.

Η ομάδα Coswick αριθμεί 600 άτομα. Η παραγωγική ικανότητα της εταιρείας είναι πάνω από 1.000.000 τ.μ. ετησίως και περίπου το 90% όλων των προϊόντων εξάγονται παγκοσμίως. Το δίκτυο αντιπροσώπων της Coswick εκτείνεται σε περισσότερες από 45 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά, των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της περιοχής του Περσικού Κόλπου, της Ρωσίας, της Κίνας, της Αυστραλίας κ.λπ.

Το πρόγραμμα κατασκευής της Coswick περιλαμβάνει εξαιρετικά σταθερό μονό λωρίδα 3-στρώσεων T&G και δάπεδο με κλικ, δάπεδα από μασίφ ξύλο, καθώς και δάπεδα από σιρίτι, ψαροκόκαλο, uniblock, παρκέ και μωσαϊκό. Η επιλογή προϊόντων περιλαμβάνει επίσης αθλητικά δάπεδα, διακοσμητικά πάνελ τοίχου και οροφής, συστήματα ακουστικής επένδυσης, καταστρώματα & πλαϊνά, καθώς και μια πλήρη σειρά προϊόντων φροντίδας και συντήρησης, επιστρώσεις για φινίρισμα επί τόπου και κόλλες για εγκατάσταση δαπέδων.

 

 

ΙΣΤΟΡΙΑ

 

1995. Παρουσίαση ημιτελούς παρκέ και δάπεδο από μασίφ σανίδα.

 • Το δάπεδο Coswick παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην αγορά το 1995. Αρχικά, η γκάμα των προϊόντων περιορίστηκε σε παραδοσιακά ημιτελή παρκέ και δάπεδα από μασίφ σανίδα.
 • Έχοντας υιοθετήσει τις καλύτερες γερμανικές παραδόσεις εργασίας και υπερσύγχρονο εξοπλισμό από την αρχή, η Coswick ηγείται μιας νέας και ενεργητικής ομάδας αφιερωμένης στο να θέσει ένα νέο πρότυπο ποιότητας αριστείας στη βιομηχανία ξύλινων δαπέδων.

2002. Εισαγωγή δαπέδων από σκληρό ξύλο προκατασκευασμένο με ProAlumTech ™ UV Lacquer

 • Η επίστρωση δαπέδων από μασίφ ξύλο Coswick έκανε το ντεμπούτο της το 2002. Το καινοτόμο ProAlumTech ™ UV Lacquer δημιούργησε εξαιρετικά ανθεκτικό φινίρισμα δαπέδου που τονίζει την ομορφιά του φυσικού ξύλου.

2004. Εισαγωγή δαπέδων σκληρού ξύλου προκατασκευασμένου με Silk UV Oil

 • Ακολουθώντας τη ζήτηση της αγοράς για μια πιο φυσική εμφάνιση στις επενδύσεις δαπέδων από ξύλο και στον εσωτερικό σχεδιασμό γενικότερα, η Coswick ξεκίνησε μια συλλογή δαπέδων με πινέλο και λαδωμένο το 2004. Η τεχνολογία λιπαντικού με υπεριώδη ακτινοβολία επέτρεψε να δημιουργήσει ένα ανθεκτικό, ανθεκτικό στο νερό, καθώς και ένα πλήρως διαφανές προστατευτικό φινίρισμα. Μεταξωτό ματ στο άγγιγμα, έδωσε έμφαση στη ζεστασιά, την υφή και το χαρακτήρα του φυσικού ξύλου.

2008. Το Coswick κάνει το ντεμπούτο του σε πολυεπίπεδη ξύλινα δάπεδα

 • Ένα νέο στάδιο ανάπτυξης της εταιρείας ξεκίνησε το 2007, όταν η Coswick άρχισε να αναπτύσσει μια ανεξάρτητη γραμμή για την κατασκευή κατασκευασμένων ξύλινων δαπέδων. Το έργο ήταν επιτυχές και στις αρχές του 2008 παρουσιάστηκε επίσημα στην αγορά μια πλήρης σειρά μονόδρομων δαπέδων 2 και 3 στρωμάτων.

2009. Εισαγωγή μηχανικής επένδυσης νέας γενιάς με σύστημα κλειδώματος CosLoc 5G

 • Προσπαθώντας να παραμείνει μπροστά από τις τάσεις της βιομηχανίας, η Coswick εκσυγχρονίζει το κατασκευασμένο δάπεδο με ένα καινοτόμο σύστημα κλειδώματος νέας γενιάς, το CosLoc 5G (με άδεια της Valinge Innovation, Σουηδία). Η εξαιρετικά αξιόπιστη σύνδεση κλειδώματος επέτρεψε να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση κλειδώματος.

2011. Παραγωγή πλακών δαπέδων σανίδων 

 • Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση για φυσικό δάπεδο και πλατιά δάπεδα στη Δυτική Ευρώπη, η Coswick παρουσίασε τη συλλογή Arts and Crafts. Επτά νέοι όροφοι που απαρτίζουν τη νέα συλλογή είχαν πλάτος 7 ½ “και χρησιμοποίησαν φυσικό, φιλικό προς το περιβάλλον φινίρισμα HardWax Oil για προστασία της επιφάνειας του ξύλου, δίνοντας έμφαση στη φυσική υφή βελανιδιάς και τα σημάδια χαρακτήρων.

2012. Η Coswick επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της, ξεκινώντας μια σειρά από πάνελ από ξύλο

 • Η νέα σειρά φιλικών προς το περιβάλλον πάνελ τοίχων από ξύλο επέκτεινε τη γκάμα πιθανών λύσεων εσωτερικού σχεδιασμού χρησιμοποιώντας προϊόντα Coswick.

2013. Δάπεδα μωσαϊκού ευρωπαϊκού στιλ

 • Η νέα σειρά ψηφιδωτών δαπέδων από σκληρό ξύλο διαθέτει τέσσερα μοναδικά σχέδια, καθένα από τα οποία σχηματίζει τη δική του χρωματική παλέτα. Όλα τα σχέδια δαπέδων προέρχονται από τις αίθουσες του παγκοσμίου φήμης Chateaux στη Γαλλία – Βερσαλλίες, Trianon, Langeais και Cheverny – και επιδιώκουν να αναδημιουργήσουν το πνεύμα, την κομψότητα και τη λαμπρότητα του παρελθόντος.

2013. Φορητό δάπεδο αθλητικών και εκδηλώσεων

 • Η Coswick εγκαινιάζει μια σειρά από αθλητικά πατώματα ειδικά σχεδιασμένα για χρήση σε γυμναστήρια, στούντιο χορού και άλλους εσωτερικούς χώρους που χρησιμοποιούνται για προπόνηση και διαγωνισμούς από ομαδικά αθλήματα.

2014. Πλήρης σειρά αξεσουάρ και προϊόντα περιποίησης δαπέδου

 • Η Coswick ανοίγει νέες εγκαταστάσεις για την κατασκευή μιας πλήρους σειράς συνοδευτικών προϊόντων – Coswick Coatings & Adhesives. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν μια σειρά από κόλλες παρκέ, λάκες και λάδια, λεκέδες, προϊόντα περιποίησης και πολλά άλλα.

2015 Decking και πλαισίωση

 • Η Coswick λανσάρει μια ολοκαίνουργια σειρά εξωτερικών προϊόντων που περιλαμβάνει καταστρώματα και πλάκες κατασκευασμένες από θερμο-τροποποιημένη τέφρα.

Ακουστικά πάνελ 2016

 • Η Coswick επεκτείνει τη σειρά των διακοσμητικών πάνελ τοίχου σε ακουστικά πάνελ για φινίρισμα χώρων με ειδικές ακουστικές απαιτήσεις.

Πρόγραμμα μωσαϊκών 2017

 • Η Coswick επικεντρώνεται στο πρόγραμμα δαπέδων μωσαϊκών, προσθέτοντας στο δάπεδο chevron μεγάλου εύρους και στο παρκέ δάπεδο.

Ανάπτυξη ικανοτήτων 2018

 • Η Coswick αυξάνει την παραγωγική ικανότητα παραγωγής έως και 1 εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα συλλογών δαπέδων σανίδων και μωσαϊκών από εξαιρετική ποιότητα ανά.