Προμηθευτές

 
 
H Stassinopoulos Wood Experts έχει επιλέξει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές αναγνωρισμένους παγκόσμια.

 

 

Η Coswick είναι καναδικός κατασκευαστής δαπέδων με εγκαταστάσεις παραγωγής που βρίσκονται στο Zaslavl της Λευκορωσίας. Οι σειρές προϊόντων της Coswick περιλαμβάνουν προκαθορισμένα από το εργοστάσιο έτοιμα προς εγκατάσταση δάπεδα από σκληρό ξύλο, πάνελ τοίχων, αθλητικά δάπεδα, δάπεδα και παρακαμπτήριες επενδύσεις, καθώς και αξεσουάρ.

Η εταιρεία, η οποία εδρεύει στο Wettringen, Klein-Haddorf από το 1947, έχει εξελιχθεί σε μια εξειδικευμένη εταιρεία για αντικείμενα, έπιπλα και έπιπλα. Το 2000, η ​​εταιρεία παρουσίασε για πρώτη φορά μια νέα, πρωτοποριακή διαδικασία επίστρωσης για επιφάνειες: imi-beton.  Τα σκίτσα, οι τρισδιάστατες αναπαραστάσεις καθώς και τα δείγματα υλικών και χρωμάτων δίνουν σε κάθε αρχιτέκτονα και σχεδιαστή την ευκαιρία να σχεδιάσουν το όνειρό τους με λεπτομέρεια και στη συνέχεια να το πραγματοποιήσουν ακριβώς

Kronospan είναι ένας από τους ηγέτες της ξυλουργικής βιομηχανίας. Ιδρύθηκε το 1897 στην πόλη Annaberg-Lungets (Αυστρία) ως οικογενειακή επιχείρηση. Προς το παρόν, η εταιρεία διαθέτει εργοστάσια σε ευρωπαϊκές, ασιατικές χώρες και στις ΗΠΑ. Διαθέτει 40 παραγωγικούς χώρους και 16 κέντρα διανομής σε 20 χώρες. Η εταιρεία Kronospan παράγει laminate υψηλής ποιότητας με βάση το ξύλο και συναφή προϊόντα. Τα δάπεδα EXPERTS CHOICE διατίθενται στην Ελλάδα από την Stassinopoulos Wood Experts.

 

Το όνομα ter Hürne είναι συνώνυμο των εντυπωσιακών δαπέδων υψηλής ποιότητας, για σύνθετους ανθρώπους που τους αρέσει να διεκδικούν και έχουν υψηλές απαιτήσεις. Οι σειρές μ έχουν τόσα διαφορετικά επίπεδα όπως ακριβώς η ζωή του κάθε ανθρώπου είναι μοναδική και με πολλές ιδιαίτερες πλευρές. Έχουν πλούσια παράδοση στην δεξιοτεχνική κατεργασία προϊόντων ξύλου και αυτό επιτρέπει να δημιουργούν πρωτοποριακά προϊόντα υψηλής ποιότητας βασισμένα σε τεχνολογίες αιχμής.

 

 

 

Από το 1950. Από τη στιγμή που ιδρύθηκε ως ξυλουργείο στο Lohnsburg, σήμερα είναι μια διεθνώς επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση. Με περισσότερους από 250 εργαζόμενους, τα πατώματα υψηλής ποιότητας, τα σκαλοπάτια και οι πλακοστρώσεις εξακολουθούν να παράγονται στην τοποθεσία παραγωγής στην Άνω Αυστρία Lohnsburg. Γνωρίζει κάθε πτυχή του υλικού. που επεξεργάζεται  και τελειοποιεί. Διαλέγει πολλούς τύπους ξύλου με το χέρι για να επιλέξετε τα πιο όμορφα σχέδια και δομές σιτηρών. Για αυτό, αποφάσισε εξαρχής να χρησιμοποιεί κυρίως αυστριακό ξύλο από την αειφόρο δασοκομία.