Η συλλογή Kronospan Expert Choice που παρουσιάζεται διαφέρει από άλλες συλλογές laminate, καθώς περιλαμβάνει ζεστές αποχρώσεις και αποχρώσεις με βάση τους πιο όμορφους και δημοφιλείς τύπους ξύλου.
Ο σχεδιασμός κάθε διακόσμησης της συλλογής γεμίζει με την εξαιρετική ζεστασιά και την ομορφιά της ζωντανής αυθεντικότητας της υφής και των εικόνων. Γι ‘αυτό το laminate της Kronospan Expert Choice είναι  πολύ δύσκολο να το διακρίνεις από το φυσικό ξύλο με την αφή.
Γιατί να επιλέξετε το laminate Kronospan;
Τα προϊόντα καθιστούν δυνατή τη δημιουργία ενός μοναδικού και απαράμιλλου σχεδιασμού στο σπίτι σας, χάρη στο οποίο το διαμέρισμά σας φαίνεται φωτεινό και χαρούμενο. Ας εξετάσουμε λεπτομερέστερα τα κύρια πλεονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα των πλαστικοποιημένων υλικών δαπέδου.
Η ταχύτητα εγκατάστασης θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των πλακιδίων  laminate.
Αλλά για την τοποθέτηση ενός φυσικού παρκέ δαπέδου, θα πρέπει όχι μόνο να το αγοράσετε σε πολύ υψηλή τιμή, αλλά και να προλάβετε  έναν ειδικό για την εγκατάσταση του laminate.
Laminate flooring Expert Choice όχι μόνο θα μειώσει το χρόνο σας, αλλά και τα έξοδα, γιατί η τοποθέτηση θα απαιτήσει ελάχιστη προσπάθεια και κόστος. Κάθε newbie σε αυτήν την επιχείρηση μπορεί εύκολα να το εγκαταστήσει. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα δάπεδα μας χρησιμοποιούν το τελευταίο πατενταρισμένο σύστημα snap. Σε αυτή την περίπτωση, δεν χρειάζεστε δαπανηρά εργαλεία. Ένα μολύβι, ένα μαχαίρι κατασκευής, ένα τετράγωνο και ένα ελαστικό σφυρί θα είναι αρκετό για αυτό.
Εξαιρετική προστασία από προσκρούσεις και τριβή:
Τα πυκνά πάνελ ινοσανίδων σε συνδυασμό με ειδική επίστρωση μελαμίνης καθιστούν δυνατή τη διατήρηση του δαπέδου σας για δεκαετίες.
Προστασία από οικιακές χημικές ουσίες και ηλιακά εγκαύματα:
Μια ειδική επίστρωση προστατεύει το έλασμα από την καύση και επίσης σας επιτρέπει να μην φοβάστε διάφορες χημικές και μηχανικές βλάβες, ώστε να μπορείτε να πλύνετε εύκολα το πάτωμα ή να μετακινήσετε έπιπλα κατά μήκος του laminate Kronospan.

Αφήστε μια απάντηση